Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

divendres, 14 de juny del 2013

Primera crida als vilamarins



Tradicionalment el grup es reuneix (a banda d'altres dates no regulars), per Sant Joan i per la Nit de Reis, de manera que, deu dies abans de la revetlla de 2013, vam enviar aquest correu a la gent que hi assisteix amb regularitat els darrers temps (la Carme Jounou, el Jaime D. Parra, l'Iris Parra, la Carmen Borja, la Lena Torre, el Carles Molins, la Carme Valencia, la Montse Prat, el Marc Ignasi Corral, l'Anabel Torres, el Beneyto, la Maite Jou, el Daniel Esteve, la Blanca Esteve i el Francesc Cornadó, tot esperant aconseguir els correus del Lluís Esteve, de la Charo Mur i de la Manuela Bardón).



Aquestes fotos són del Sant Joan de 1988, a Corbera, (amb la Carmen Borja, l'Eloy Torre, el Jaime D. Parra i la Carme Jounou) i podríem dir que aquest va ser el germen de les trobades que, d'aleshores ençà fem, per Sant Joan i per Reis a cal Jaime. D'això fa, justament 25 anys. I hem pensat que podria ser una bona excusa per fer alguna cosa. Com dos dels socis fundadors van rebre en algun dels seus aniversaris (no sempre han de ser calendaris...) unes edicions molt mones d'uns llibrets amb textos singulars de la seva obra triats secretament, hem pensat que podríem continuar amb la resta del grup (els que vulguin, és clar). Fer una edició molt curta en paper i, també, una versió en digital per penjar-la en webs especialitzades i/o en una pròpia (i, de pas, fer-nos propaganda). I, a més, tot allò que se'ns pugui acudir, perquè es tracta d'un projecte que hauria de ser participatiu (és a dir, que tothom que s'hi apunti s'ha d'arremangar les mànigues i ajudar en la feina, la difusió, les despeses de materials, les correccions, les estones de treballs/ manuals i en tot allò que els nostres caparrons vagin ideant). Aquí teniu una mostra de les plaquetones:  


Aquests llibrets (de fet, per extensió, opuscles), que potser alguns ja haureu vist i sinó ja us n'ensenyarem algun per Sant Joan, són de petit format (160 x 120 mm) i, com podeu veure, tenen un sistema de tapa dura i d'enquadernació molt particular (inventat expressament). El paper de l'interior és de molt bona qualitat, ja que l'enfocament és fer llibres-objecte (per al contingut ja tindríem les versions digitals). El tiratge serà molt curt (si algú en necessita més, se'n poden fer) i tindran la seva versió digital.
En fi, aquesta és la nostra proposta per als 25 anys del Grup de Vilamarí. Els que ens trobem la setmana que ve a cal Jaime podem acabar de comentar els detalls, suggeriments, propostes... i, els que no hi pugueu assistir, mirarem de fer un llistat de correus electrònics per anar-nos coordinant (si fóssim més moderns, ai las! ho faríem pel twitter o pel facebook...).

Ens veiem i molt bona revetlla!

 
Carles Molins i Carmen Borja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada