Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dijous, 13 de novembre del 2014

On són les fotos?!!!

Avui tocava dedicar-me una mica a la feina (poca), d'aquesta que se suposa que és amb la que em guanyo les garrofes, però ahir, a última hora, anava a il·lustrar un d'aquests post amb fotos (concretament el campament d'estiu) i em vaig donar que, per algun misteri, havien desaparegut. Vaig descarregar-me el Recuva, un programa que se suposa que serveix per recuperar els arxius esborrats accidentalment amb la idea d'ocupar-me'n aquest matí.
I res, que això que havia de ser un pim pam, doncs, de moment ja hi porto força estona. D'entrada mirava de recuperar-ho de la SD de la màquina de fer fotos, però es veu que ha d'estar com una unitat. Com a la feina no tinc un lector de targetes a l'ordinador, veurem si ho aconseguim amb el portàtil de casa aquesta nit. Mirem doncs, de recuperar la còpia del disc dur (que no sóc gens conscient d'haver eliminat). Però el programet de marres després de cercar durant una eternitat no troba res; el que hi ha a la paperera sorprenent és molt poca cosa (o sóc molt polit o esborro poc) i, lògicament, no hi ha aquests arxius, i, el que és pitjor, ara he descobert que han desaparegut altres fotografies (això per no comptar que el disc dur extern que tinc de seguretat porta uns dies en vaga torracollonaire).
Sort que, amb prou paciència, aconsegueixes tenir paciència.

Enèsim escanejat del Recuva per veure si apareixen (que de moment no) aquestes fotos.
Ves que no fos que n'hi havia del 9N i ens estiguin atacant informàticament (no serem menys que la Generalitat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada