Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimarts, 4 d’agost del 2015

Campament d'estiu. Sabates (1). No és tan fàcil

Un dels trossos més complexos de la complexa plaquetona del Jaime eren les siluetes de les sabates dòmino. La idea era fer-ho amb una preciosa màquina vermella que és un plotter de tall disfressat decamp de mines (que exploten) com ja havíem patit en retallar els adhesius que tanquen les plaquetones. La veritat és que només de pensar d'emprar-la que ja ens agafaven tots els mals i per això vam deixar-ho per al final.
Però la màquina no només estava en bona forma sinó que, ben aviat, va decidir de deixar de funcionar. Per sort, a la desesperada, quan ja ens plantejàvem retallar a mà les vora 1.500 sabates vam poder aconseguir un altre plotter que, malgrat fer també de les seves, si més no, funcionava.

sabates dòmino
La màquina en mode creatiu.
sabates dòmino
Les destrosses inicials van ser prou contundents.
sabates dòmino
Ja més domesticada i després de canviar de tàctica (com podeu veure primer en cada full hi havia una sabata de cada, però amb tanta destrucció era un puzle, al final ho agrupàvem en una parella idèntica i fer diverses còpies). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada