Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dilluns, 10 d’agost del 2015

Entrant entrades mentre ens entraven

La llarga activitat i durada del campament d'estiu ha acumulat una quantitat de fotos i entrades per a aquest post que és pràcticament impossible de tenir-les al dia (sobretot perquè després de les jornades maratonianes a la nit fa molta mandrota posar-se a redactar entrades). Total que aprofitant que ens n'anàvem de visita familiar a Astúries em vaig endur el portàtil per anar avançant entrades (mentre uns desconeguts aprofitaven per entrar-nos a casa i endur-se tot el que els va semblar).

Entrant entrades
Com la càmera de fotos primera es va espatllar en vam fer servir una altra (que també s'ha espatllat) on tenia la data del 2005, i això ens obligava a diversos càlculs per deduir quin dia en realitat s'havien fet les fotografies i per tant l'activitat.
Entrant entrades
En unes fitxes anàvem apuntant notes sobres les coses fetes. En pantalla l'entrada d'Irismente en un dels bars amb wi-fi que anàvem cercant..
robatori
Així va quedar una de les habitacions (si fa no com totes), no són pas gent molt endreçada els que ens van entrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada