Capçalera

NINGÚ NO VA DIR QUE FOS FÀCIL NINGÚ NO VA DIR QUE FOS POSSIBLE
I HA ESTAT POSSIBLE! 15 llibres molt singulars i 5 presentacions espectaculars. Enhorabona a nosaltres mateixos!

BeneytoMontserrat PratJaime D. ParraMarc IgnasiCarme JounouIris ParraEloy TorreMurCarmen BorjaAnabel TorresBernhard BleibingerCarme ValenciaMaite JouCarles MolinsLena TorreTemps de Flors
Cliqueu a les icones per veure els vídeos de cada un dels 15 singularíssims llibres (i l'exposició de Temps de Flors)

dimecres, 16 de desembre del 2015

Preparant la primera presentació

Després de la presentació que va fer la Carmen Borja del llibre del Man Costas (enllaç) alguns vilamarins vam anar a fer una cerveseta amb uns amics de la Maite, entre ells l'Antonio Rodríguez Arenas, president de l'AMITS (Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors) que es va oferir a posar-nos en contacte amb l'Escola del Treball per fer-hi una de les presentacions de les plaquetones.
I, efectivament, concretat el dia i l'hora, l'Antonio ens va mostrar les instal·lacions i ens va presentar el director del centre, el sr. Carmelo Gómez, que ens va donar tota mena de facilitats per fer alguna de les presentacions de les plaquetones.

Escola del Treball
La Biblioteca de l'Escola del Treball és el lloc que ens va semblar més adient per fer la presentació de les primeres tres plaquetones.
Escola del Treball
La Carmen Borja parlant amb lAntonio Rodríguez Arenas. Al seu darrere la bibliotecària, la Cristina Lidon, que ens va oferir en tot moment la seva col·laboració. Tres bellíssimes persones (en un lloc ben bonic, també).
Escola del Treball
Un altra de les opcions (no descartable en un futur), va ser la preciosa sala d'actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada